Eindelijk is het zover en leven jullie samen toe naar dat ene moment… De bruiloft! Een mooie maar ook stressvolle tijd ligt voor jullie. Er moet veel geregeld worden, van de uitnodigingen tot de trouwjurk en van de taart tot de muziek. Voor het laatste aspect zit u bij Party Unlimited goed.

Intakegesprek:
Party Unlimited levert uitsluitend maatwerk. Ondanks dat wij een tweetal met zorg samengestelde ‘mariage shows’ aanbieden is ieder evenement uniek. Iedere klant is anders en iedere locatie is anders. Daarom komen wij graag bij onze klanten langs voor een ‘intakegesprek’ waarin wij de werkwijze van Party Unlimited nader toelichten en waarin alle ruimte is voor u als klant om uw wensen m.b.t. aankleding, het showconcept, opening en afsluiting van de avond en natuurlijk uw muziekwensen door te spreken. Samen met jullie zullen we de avond globaal vormgeven.

DJ:
De DJ is bepalend voor de sfeer op jullie feestavond en draagt bij aan een geslaagde afsluiting van één van de mooiste dagen uit jullie leven. Party Unlimited werkt uitsluitend samen met zéér ervaren All-Round DJ’s. Onze DJ’s zullen feilloos inspelen op de muziekwensen van u en uw gasten. Een perfecte harmonie tussen muziekkeuze en interactie met het publiek is de garantie voor een geslaagde avond.

Extra’s:
Ondanks dat al onze shows standaard al perfect verzorgd en afgewerkt zijn bestaat de mogelijkheid om de shows en/of de evenementlocatie verder naar jullie wens aan te kleden. Hierbij kan gedacht worden aan één of meerdere videoschermen waarop de allermooiste foto’s/filmpjes van jullie bruiloft aan jullie gasten getoond kunnen worden, een saxofonist of trompetist welke met de muziek van de DJ meespeelt, of een ware floorfiller: een van onze verlichte LED dansvloeren!

(kleine foto’s van alle 2 de show concepten, met de naam erbij van de show. Wanneer op een foto geklikt wordt moet direct doorgelinkt worden naar de showpagina)
Van een persoonlijke serenade bij de entree tot een saxofonist welke meespeelt met de muziek van de DJ? Een zanger of zangeres of wat te denken van een HD digitaal videogastenboek bij binnenkomst?
Alles is mogelijk bij Party Unlimited…

Wij werken samen met een groot aantal professionele artiesten, entertainers en muzikanten welke graag samen met jullie zorgen voor een onvergetelijke avond.
Ook is het mogelijk om een digitaal videogastenboek te plaatsen bij binnenkomst. Jullie gasten kunnen hier eenvoudig hun persoonlijke boodschap in HD opnemen welke wij na afloop op DVD aan jullie toesturen.

Neem snel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken…

Trouwen doe je maar één keer en is een erg persoonlijk feest. Wij vinden dat jullie feestavond perfect moet aansluiten op jullie persoonlijke wensen en ideeën. Om dit mogelijk te maken nodigen wij jullie dan ook graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek.
Niet alleen de aankleding en samenstelling van de show komen in dit gesprek uitgebreid aan bod maar natuurlijk ook jullie muziekwensen. Enkele belangrijke aspecten zijn jullie openingsdans en de muziek waarmee jullie de avond willen afsluiten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een lijst met favoriete muziek op te stellen welke zeker gedraaid moet worden op de feestavond. Maar ook verzoeknummers van jullie gasten op de avond zelf worden door onze DJ’s graag gedraaid.
Enthousiast geworden? Maak dan snel een geheel vrijblijvende afspraak met ons!
Brochure in PDF moet hier te downloaden zijn waar in één overzicht alle informatie staat welke ook op de website onder bruiloften te vinden is.

Algemene informatie plus introductie Party Unlimited, beide standaard conceptshows moeten hierin opgenomen zijn, inclusief eventuele uitbreidingen / toevoegingen, prijzen?? En optie tot het maken van een afspraak!

TEKST:
Wij zijn ons ervan bewust dat er een grote hoeveelheid informatie op jullie afkomt nu jullie trouwplannen hebben gemaakt!
Omdat wij jullie graag goed en volledig informeren over de vele mogelijkheden hebben wij een ‘Wedding Brochure’ voor jullie gemaakt. Hierin kunnen jullie alle informatie, onze standaard showconcepten en andere mogelijkheden nog eens rustig nalezen. Klik hier om onze ‘Wedding Brochure’ te downloaden…

Dit wil ik in de loop van de tijd vullen met een kleine foto van het bruidspaar op de avond zelf, met hiernaast een stukje geschreven over hun ervaringen met Party Unlimited