Eindelijk is het zover en leven jullie samen toe naar dat ene moment… De bruiloft!
Een mooie maar ook stressvolle tijd ligt voor jullie. Er moet veel geregeld worden, van de uitnodigingen tot de trouwjurk en van de taart tot de muziek. Voor het laatste aspect zit u bij Party Unlimited goed.

Intakegesprek:
Party Unlimited levert uitsluitend maatwerk. Ondanks dat wij een tweetal met zorg samengestelde ‘mariage shows’ aanbieden is ieder evenement uniek. Iedere klant is anders en iedere locatie is anders. Daarom komen wij graag bij onze klanten langs voor een ‘intakegesprek’ waarin wij de werkwijze van Party Unlimited nader toelichten en waarin alle ruimte is voor u als klant om uw wensen m.b.t. aankleding, het showconcept, opening en afsluiting van de avond en natuurlijk uw muziekwensen door te spreken. Samen met jullie zullen we de avond globaal vormgeven.

DJ:
De DJ is bepalend voor de sfeer op jullie feestavond en draagt bij aan een geslaagde afsluiting van één van de mooiste dagen uit jullie leven. Party Unlimited werkt uitsluitend samen met zéér ervaren All-Round DJ’s. Onze DJ’s zullen feilloos inspelen op de muziekwensen van u en uw gasten. Een perfecte harmonie tussen muziekkeuze en interactie met het publiek is de garantie voor een geslaagde avond.

Extra’s:
Ondanks dat al onze shows standaard al perfect verzorgd en afgewerkt zijn bestaat de mogelijkheid om de shows en/of de evenementlocatie verder naar jullie wens aan te kleden. Hierbij kan gedacht worden aan één of meerdere videoschermen waarop de allermooiste foto’s/filmpjes van de ceremonie of de receptie aan jullie gasten getoond kunnen worden, een saxofonist of trompetist welke met de muziek van de DJ meespeelt, of een ware floorfiller: een van onze verlichte LED dansvloeren!

Ook voor het meest emotionele moment van de huwelijksdag mag muziek niet ontbreken.
Start iemand van de locatie een muziekje in of zoeken jullie iemand die de huwelijksceremonie helemaal audiovisueel verzorgd en invult zoals jullie wensen? Willen jullie de ceremonie nog wat bijzonderder maken met decoratieve verlichting of met duizenden zeepbellen bij het verlaten van de kerk of het gemeentehuis?

Neem dan even vrijblijvend contact met ons op of laat ons u terugbellen om de mogelijkheden te bespreken.

Waar voorheen tijdens de receptie vaak een (klassiek) duo of trio werd ingehuurd zien wij dat steeds vaker gekozen wordt voor een lounge of jazzy DJ eventueel aangevuld met artiest welke zorgt voor de juiste sfeer op jullie receptie.

Wij luisteren graag naar jullie wensen en ideeen en zoeken samen met jullie naar de meest geschikte DJ.
Desgewenst ondersteunen we bij de aankleding / uitlichting van de locatie.

Laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en onze jarenlange ervaring en maak een vrijblijvende kosteloze kennismakingsafspraak of laat ons contact met jullie opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Om het jullie als bruidspaar makkelijker een keuze te laten maken voor de feestavond op jullie bruiloft hebben wij gekeken welke opstelling door de meeste bruidsparen geboekt wordt. Deze opstellingen hebben we omgetoverd tot een tweetal compleet uitgeruste conceptshows.

Hebben jullie toch een totaal andere show in gedachte? Geen probleem! Neem dan even vrijblijvend contact met ons op, of laat ons jullie terugbellen om jullie specifieke wensen en ideeën te bespreken zodat wij een vrijblijvend en kosteloos op maat gemaakt voorstel kunnen maken! Het is immers jullie bruiloft!

Bruiloft Showconcepten

  • White Show

White Show

Chique showopstelling waarbij wit het uitgangspunt vormt! De LED verlichting zorgt voor een warme sfeervolle ambiance…
Hier meer…

  • Exclusive Show

Exclusive Show

Onze meest exclusieve wedding-show! Geschikt voor de perfecte afsluiting van de mooiste dag uit jullie leven. De spiegelbol boven de DJ vorm het stralende  middelpunt van dit concept…
Hier meer…