Patronen LED Dansvloer

De patronen LED dansvloeren zijn leverbaar in twee varianten; voorzien van een transparante of matte toplaag. Dankzij het stevige aluminium frame is dit type verlichte dansvloer uitermate geschikt voor openbare evenementen. De vloer komt perfect tot zijn recht in feesttenten, op studentenfeesten en bij sportclubs en is 100% “hufterproof”. Dankzij de dikke rubberen strips aan de onderzijde kan de vloer moeiteloos en veilig geplaatst worden op vrijwel alle ondergronden.

De gebruikte LED verlichting creëert een heldergekleurd lichtschijnsel. Op iedere vierkante meter fonkelen twintig lichtpunten in vier verschillende kleuren. Omdat dit type verlichte dansvloer wordt aangestuurd door middel van voorgeprogrammeerde chases ontstaan zeer fraaie lichtpatronen.

Maarliefst 300m² van dit type dansvloer in de verhuur! Al te huur vanaf €20,- all-in/per m² (leverbaar vanaf: 20m²)

Bent u overtuigd en wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen of een optie te plaatsen voor deze dansvloer?
Of wenst u een van onze dansvloeren te combineren met één of meerdere andere producten uit ons verhuurassortiment of een conceptshow?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of laat ons u terugbellen om uw specifieke wensen te bespreken zodat wij een vrijblijvend en kosteloos op maat gemaakt voorstel kunnen maken en profiteer van extra pakketkorting!

Patronen LED DansvloerenPatronen LED DansvloerenPatronen LED DansvloerenPatronen LED Dansvloeren

Patronen LED DansvloerenPatronen LED DansvloerenPatronen LED DansvloerenPatronen LED Dansvloeren

Toepassing
– Tentfeesten
– Studentenfeesten
– Sportclubs
– Bedrijfsevenementen

Specificaties
4 vaste kleuren
– Honderden lopende patronen
– Haakse opstap
– 28 KG/m²
– DMX aanstuurbaar
– Transparante of melkwitte toplaag
– Max. 72 watt/m²

Beschikbaarheid
Transparant: 200m²
Melkwit: 100m²

Prijzen en Richtlijnen
Onze prijzen zijn gebaseerd op maximaal 8 verhuururen. Ophalen van de dansvloer tot 02.00 zonder meerprijs

Wachturen na 02.00 uur: + €100,- per uur
Ophalen van de dansvloer één dag na het evenement: + € 250,-

De evenementlocatie ligt binnen Nederland, is bereikbaar met een vrachtwagen en is zowel buiten als binnen trapvrij, looppaden zijn verhard en breder dan 80cm. De ligplaats van de dansvloer is verhard en egaal. Indien de evenementlocatie zich niet op de begane grond bevind dient een lift aanwezig te zijn welke minimaal 80cm breed is tussen de deursponningen en 120cm diep, hefvermogen minimaal 450KG en Party Unlimited dient hierover vooraf geinformeerd te worden.

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan eens naar onze andere verlichte (LED) dansvloeren!

Staat de dansvloer zoals u deze voor ogen heeft er niet bij? Geen probleem! Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of laat ons u terugbellen om uw specifieke wensen te bespreken zodat wij een vrijblijvend en kosteloos op maat gemaakt voorstel kunnen maken!

Wenst u onze dansvloer te combineren met één of meerdere andere producten uit ons verhuurassortiment of een conceptshow? Profiteer dan van extra pakketkorting en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Alternatieve verlichte LED dansvloeren:

  • evenementen

Vlak LED Dansvloer

Maarliefst 720 LED’s per m2 Patronen en 1 miljoen kleuren zijn in een handomdraai te programmeren zodat de vloer perfect past op ieder evenement!
Hier meer…

  • driveinshow

Pixel LED Dansvloer

Logo’s, visuals en teksten kunnen op deze vloer weergegeven worden dankzij 64 full-color pixels! Ideaal voor o.a. bedrijfsevenementen en beurzen…
Hier meer…