bronze1

De pixel LED dansvloeren zijn elegant, chique en een krachtig reclame medium! Doordat de dansvloer voorzien is van 64 pixels per m² kunnen visuals, patronen, teksten, logo’s en zelfs eenvoudige videobeelden moeiteloos worden afgespeeld op de pixel LED vloer.

Deze dansvloeren worden door ons standaard geleverd inclusief Arkaos media-server met vele voorgeprogrammeerde visuals, teksten en animaties. Natuurlijk is het mogelijk om uw bedrijfslogo of dat van uw klanten en/of sponsoren in onze server te programmeren. Op deze manier kunt U uw gasten op een originele en persoonlijke manier verwelkomen.

Maarliefst 100m² van dit type dansvloer in de verhuur! Al te huur vanaf €40,- all-in/per m² (leverbaar vanaf: 16m²)

Bent u overtuigd en wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen of een optie te plaatsen voor deze dansvloer? Of wenst u een van onze dansvloeren te combineren met één of meerdere andere producten uit ons verhuurassortiment of een conceptshow?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of laat ons u terugbellen om uw specifieke wensen te bespreken zodat wij een vrijblijvend en kosteloos op maat gemaakt voorstel kunnen maken en profiteer van extra pakketkorting!

Pixel LED DansvloerenPixel LED DansvloerenPixel LED DansvloerenPixel LED Dansvloeren

Pixel LED DansvloerenPixel LED DansvloerenPixel LED DansvloerenPixel LED Dansvloeren

Toepassing
– Bedrijfsevenementen
– Promotiedoeleinden
– Beurzen
– TV Producties

Specificaties
– 64 pixels/m²
– Haakse opstap
– Slechts 6,5cm hoog
– 30 KG/m²
– Standaard inclusief mediaserver
– Melkwitte toplaag
– Max. 95 watt/m²

Beschikbaarheid
Melkwit: 100m²

Prijzen en Richtlijnen
Onze prijzen zijn gebaseerd op maximaal 8 verhuururen. Ophalen van de dansvloer tot 02.00 zonder meerprijs

Wachturen na 02.00 uur: + €100,- per uur
Ophalen van de dansvloer één dag na het evenement: + € 250,-

De evenementlocatie ligt binnen Nederland, is bereikbaar met een vrachtwagen en is zowel buiten als binnen trapvrij, looppaden zijn verhard en breder dan 80cm. De ligplaats van de dansvloer is verhard en egaal. Indien de evenementlocatie zich niet op de begane grond bevind dient een lift aanwezig te zijn welke minimaal 80cm breed is tussen de deursponningen en 120cm diep, hefvermogen minimaal 450KG en Party Unlimited dient hierover vooraf geinformeerd te worden.

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan eens naar onze andere verlichte (LED) dansvloeren!

Staat de dansvloer zoals u deze voor ogen heeft er niet bij? Geen probleem! Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of laat ons u terugbellen om uw specifieke wensen te bespreken zodat wij een vrijblijvend en kosteloos op maat gemaakt voorstel kunnen maken!

Wenst u onze dansvloer te combineren met één of meerdere andere producten uit ons verhuurassortiment of een conceptshow? Profiteer dan van extra pakketkorting en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Alternatieve verlichte LED dansvloeren:

  • Vlak LED Dansvloer

Vlak LED Dansvloer

Logo’s, visuals en teksten kunnen op deze vloer weergegeven worden dankzij 64 full-color pixels! Ideaal voor o.a. bedrijfsevenementen en beurzen…
Hier meer…