Vlak LED Dansvloer

De dansschoenen kunnen opgepoetst worden, de glitterpakken kunnen uit de kast worden gehaald en de zonnebrillen en pruiken mogen worden opgezocht want met onze moderne vlak LED dansvloeren is stilzitten onmogelijk!

Onze schitterende verlichte dansvloer is voorzien van meer dan 720 LED´s per m² en brengt het authentieke 70´s disco gevoel bij uw gasten naar boven. Ieder vlak van 50x50cm kan individueel aangestuurd worden en kan zodoende ruim 1 miljoen verschillende kleuren aannemen.

Voor wat betreft vorm, hoogte variatie (om een nog ruimtelijker effect te creëren) en oppervlak is vrijwel alles mogelijk. De sfeerbeleving van uw gasten wordt positief beïnvloed door de talloze prachtige heldere kleuren en spectaculaire patronen. Door de enorme aantrekkingskracht van de verlichte dansvloer is alles mogelijk, behalve een lege dansvloer! Maar wat te denken van de marketing technische voordelen? Onze dansvloer is een absolute publiekstrekker…

Maarliefst 200m² van dit type dansvloer in de verhuur! Al te huur vanaf €30,- all-in/per m² (leverbaar vanaf: 16m²)

Bent u overtuigd en wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen of een optie te plaatsen voor deze dansvloer? Of wenst u een van onze dansvloeren te combineren met één of meerdere andere producten uit ons verhuurassortiment of een conceptshow?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of laat ons u terugbellen om uw specifieke wensen te bespreken zodat wij een vrijblijvend en kosteloos op maat gemaakt voorstel kunnen maken en profiteer van extra pakketkorting!

Vlak LED DansvloerenVlak LED DansvloerenVlak LED DansvloerenVlak LED Dansvloeren

Vlak LED DansvloerenVlak LED DansvloerenVlak LED DansvloerenVlak LED Dansvloeren

Toepassing
– Bruiloften
– Bedrijfsevenementen
– Themafeesten
– Schoolfeesten & Reünies
– Beurzen

Specificaties
– Ruim 1.000.000 kleuren
– RGB aan te sturen per vlak van 50 x 50cm
– Haakse opstap
– 30 KG/m²
– DMX aan te sturen
– Melkwitte toplaag
– Max. 75 watt/m²

Beschikbaarheid
Melkwit: 200m²

Prijzen en Richtlijnen
Onze prijzen zijn gebaseerd op maximaal 8 verhuururen. Ophalen van de dansvloer tot 02.00 zonder meerprijs

Wachturen na 02.00 uur: + €100,- per uur
Ophalen van de dansvloer één dag na het evenement: + € 250,-

De evenementlocatie ligt binnen Nederland, is bereikbaar met een vrachtwagen en is zowel buiten als binnen trapvrij, looppaden zijn verhard en breder dan 80cm. De ligplaats van de dansvloer is verhard en egaal. Indien de evenementlocatie zich niet op de begane grond bevind dient een lift aanwezig te zijn welke minimaal 80cm breed is tussen de deursponningen en 120cm diep, hefvermogen minimaal 450KG en Party Unlimited dient hierover vooraf geinformeerd te worden.

Onze vlak LED dansvloeren hebben standaard al een zéér lage op- en afstap hoogte. Echter bieden wij de mogelijkheid een extra chique uitstraling te geven door te kiezen voor een optionele schuine rand

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan eens naar onze andere verlichte (LED) dansvloeren!

Staat de dansvloer zoals u deze voor ogen heeft er niet bij? Geen probleem! Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of laat ons u terugbellen om uw specifieke wensen te bespreken zodat wij een vrijblijvend en kosteloos op maat gemaakt voorstel kunnen maken!

Wenst u onze dansvloer te combineren met één of meerdere andere producten uit ons verhuurassortiment of een conceptshow? Profiteer dan van extra pakketkorting en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Alternatieve verlichte LED dansvloeren:

  • driveinshow

Pixel LED Dansvloer

Logo’s, visuals en teksten kunnen op deze vloer weergegeven worden dankzij 64 full-color pixels! Ideaal voor o.a. bedrijfsevenementen en beurzen…
Hier meer…